У Глухівському районі росіянка намагалася підкупити прикордонників

Учора, прикордонники Сумського прикордонного загону припинили кримінальне правопорушення відповідальність за яке передбачена ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Так, в пункт пропуску «Бачівськ» прибула громадянка РФ, 1966 року народження. Вона прямувала на виїзд з України автобусом марки «Неоплан», інформує Східне регіональне Управління ДПСУ.

Під час перевірки документів правоохоронцями було встановлено, що зазначена громадянка порушила порядок в’їзду на ТОТУ, незаконно перетнула кордон через недіючий пункт пропуску та на ряду з російським має громадянство України.

За безперешкодний пропуск через кордон та не притягнення до адміністративної відповідальності жінка запропонувала прикордонникам неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США.

Наразі, за незаконний перетин кордону жінці загрожує адміністративна відповідальність, а за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї на громадянку накладено штраф у розмірі 1700 гривень.

Джерело: