У Глухівському районі горіли житловий будинок і гараж під одним дахом

15 жовтня о 21:18, на лінію екстреного виклику «101», надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку, господарчої споруди та гаражу під одним дахом по вул. Мурашка в с. Баничі Глухівського району. На гасіння направили відділення чергового караулу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини, повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь вже встиг поширитися на покрівлю та перекриття на площі до 72,5 кв. м, стіни на площі до 152 кв. м, речі домашнього вжитку та меблі. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований недобудований житловий будинок. Для безперебійної подачі води, автоцистерни довелося дозаправляти від  водонапірної башти, яка знаходився на відстані до 4-х км від осередку горіння.+

О 22:15 загоряння локалізувати, а о 00:06 – витративши на гасіння близько 25 тонн води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиниця спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 1 автомобіль та 2 працівника місцевої пожежної команди с. Уздиця.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Джерело: