Тростянецький суд цього тижня слухає дві справи стосовно мера

Вчора Тростянецький районний суд Сумщини на своєму сайті повідомив про розгляд двох справ стосовно міського голови Юрія Бови.

Так, відповідно до інформації суду, на сьогодні, 13 жовтня, призначено підготовче засідання у цивільній справі про захист честі, гідності та ділової репутації, відповідачем у якій є міський голова м. Тростянець.

У позовній заяві мова йде про визнання інформації, поширеної міським головою м.Тростянець на прес-конференції Тростянецького міського голови 29 липня 2020 року відносно позивача Миколи Мірошніченка — такою, що не відповідає дійсності, принижує його честь, гідність та ділову репутацію.

А 16 жовтня має продовжитися судовий розгляд у справі про адміністративне правопорушення стосовно міського голови м.Тростянець.

Нагадаємо, у протоколах про адміністративні правопорушення, які склали на Юрія Бову, мова йде про те, що начебто міський голова м. Тростянець уклав договори про публікації інформаційних матеріалів у щотижневику «Круглий двір» в умовах реального конфлікту інтересів, і про який не повідомив відповідно до статті 28 Закону України «Про запобігання корупції».

Джерело: