Трирічному Мурату з Краснопільщини потрібна допомога

Депутат Сумської обласної ради, директор із розвитку ТОВ «Агрофірма «Псьол» Віталій Калініченко просить про допомогу для маленького земляка з Краснопільщини, у якого виявили важке захворювання головного мозку. Трирічний Мурат потребує дороговартісного обстеження і лікування, тому підтримка хлопчика дуже важлива.

“Кілька місяців тому до мене звернулася родина Гелих із Самотоївки Краснопільської об’єднаної територіальної громади – до них прийшло велике горе, захворів трирічний синочок Мурат. Основний діагноз – герпетичний енцефаліт з ураженням підкорково-мозочкових структур. Потрібно було терміново їхати на лікування до Києва, щоб пройти курс терапії.
Тоді я виділив сумму, що потребувала родина для лікування і вони змогли пройти курс. Однак, хвороба є досить складною і Мурату час від часу доводиться проходити обстеження і регулярні курси лікування, тому дуже прошу усіх, хто має можливість – допомогти маленькому Мурату, щоб у нього перестала боліти голіволька і він зміг жити повноцінним життям.
Номер картки Приватбанку мами Мурата – Світлани Олексіївни Гелих:
5168 7574 2015 7705.
Здоров’я усім!” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.