Своєчасна доставка та якісне розподілення бітумної емульсії з RGM group

RGM group строго дотримується європейської технології укладання автодоріг та мостів Сумщини, підтверджуючи звання «Лідера галузі 2019».

Для підтвердження високо рівня виконання дорожньо-будівельних робіт компанія не тільки освоює новітні технології виробництва, а й регулярно закупає сучасне обладнання та спецтехніку.

Наразі автопарк спецтехніки RGM group поповнився універсальним автогудронатором для масштабних дорожніх робіт з нанесення якісної бітумної емульсії.

«Бітумна емульсія розпилюється тонким шаром на дорожнє полотно перед укладанням асфальтобетонного покриття. Наразі наш новий автогудронатор поставляє великі об’єми бітумної емульсії та водночас розпилює її на автотрасі Лебедин-Тростянець в с.Рябушка.

Установка транспортує 4м3 гарячої бітумної емульсії, що дозволяє нам рівномірно обробляти великі ділянки доріг та економити витрати на переміщенні та заправці транспорту.

Більш того, термоємкість тривалий час зберігає робочу температуру емульсії та заощаджує час на підігрів. Лише за один прохід ми обробляємо від 3,7 до 4 м робочої поверхні, контролюючи температурний режим та роботу лівого, правого чи центрального крила. Тобто, ми можемо обробити як всю поверхню, так і окремі її ділянки.

Дуже важливо укладати асфальтобетон не лише якісно, а й своєчасно здавати об’єкт замовнику. З новим устаткуванням ми суттєво заощаджуємо кошти та час на виконання дорожніх проектів», – коментує начальник відділу будівництва доріг RGM group Олександр Кучеренко.

Джерело: