Сумський пологовий будинок Пресвятої Діви Марії отримав партію вітамінів від Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI

Завдяки активній роботі з благодійними організаціями КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії»  отримує не лише нове медичне обладнання, а й необхідні для підтримки пацієнток препарати. Зокрема, цього тижня закладу передали 2000 пачок полівітамінного комплексу для вагітних жінок UNIMMAP на суму понад 100 тисяч гривень від Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI. Ці вітаміни безкоштовно видають жінкам, які перебувають на обліку у пологовому будинку по вагітності або ж планують стати мамами.

Національна агенція гуманітарної допомоги ZDOROVI надає прицільну допомогу медичним закладам по всій Україні, включаючи лікарські засоби, медичні інструменти й обладнання. Пологові будинки – у фокусі уваги команди благодійників, тож не дивно, що в Сумах вони вирішили допомагати саме пологовому будинку Пресвятої Діви Марії як провідному в області.

«Наш колектив висловлює вдячність Національній агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI за важливу благодійну ініціативу. У пологовому будинку Пресвятої Діви Марії ми турбуємося про здоров’я жінок із перших днів вагітності, тож продовжуємо традицію забезпечувати  пацієнток корисними та збалансованими вітамінними комплексами, з якими очікування народження малюка проходить більш комфортно.

Приємно, що все більше відомих благодійних організацій стають нашими партнерами і ми маємо можливість підтверджувати високий рівень якості надання допомоги вагітним жінкам», – прокоментувала директор КНП “Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії” Ольга Чирва.

Нагадаємо, пологовий будинок Пресвятої Діви Марії є лідером на Сумщині за кількістю прийнятих пологів. Так, за минулий 2022-й рік тут з’явилося на світ майже 40% від усіх новонароджених в Сумській області.