Сумський обласний театр для дітей та юнацтва запрошує глядачів на вечірні онлай-перегляди

Про це йдеться на сторінці театру в соцмережі Фейсбук.

«Щочетверга об 18-00 до Сумського обласного театру для дітей та юнацтва поспішала поважна публіка. Адже традиційно щочетверга у театрі проходять вечірні вистави. А зараз, коли до театру через карантин завітати неможливо, театр поспішає до вас, наші любі глядачі», – йдеться у зверненні до шанувальників театру.

Однією з окрас репертуару театру є чудова, наповнена гумором комедія-жарт «Пошились у дурні» у постановці народної артистки України Олександри СОКОЛ. Ця класична комедія за однойменною п’єсою Марка Кропивницького розповідає про перипетії життя двох родин.

«Тож, якщо Ви скучили за яскравими враженнями, дотепним українським гумором та відчуттям мистецького натхнення, заходьте на сторінку та у групу Сумського обласного театру для дітей та юнацтва. Вже у четвер, 8 жовтня об 18-00 запрошуємо вас, наші шановні глядачі, на ОНЛАЙН-ПЕРЕГЛЯД комедії «Пошились у дурні», – звертається колектив театру до глядачів.

Посилання на ютуб-канал буде викладено 8 жовтня о 18-00 у соцмережі Facebook на офіційній сторінці Сумського обласного театру для дітей та юнацтва.

Джерело: