Сумський депутат, який нещодавно хворів на COVID-19 і може бути заразним, без остраху ходить на мітинги

Депутат Сумської міськради Володимир Чепік, який менше двох тижнів тому підчепив коронавірусну інфекцію, вчора був помічений на політичному мітингу, який проходив у середмісті Сум, передає azimuth.sumy.ua.

Вперше про інфікування коронавірусом Володимир Чепік заговорив 25 жовтня. Наступного дня оприлюднив відео, як у нього брали аналізи для підтвердження коронавірусної інфекції, які згодом виявилися позитивними.

Та, схоже, перед силою стрімко наближаючихся виборів, не може встояти навіть вірус. Володимир Чепік – яскраве тому підтвердження.

Вчора, 8 жовтня, депутат, після хвороби якого не пройшло і двох тижнів, схоже почувається значно краще, раз прийшов на мітинг. Разом з тим жодної інформації про перебіг COVID-19, його одужання чи підтвердження тесту на відсутність інфекції, він не оприлюднював.

Додамо, що медики наголошують, що інкубаційний період Covid-19 становить два тижні, ще більше тижня після нормалізації температури і самопочуття людина може бути заразна коронавірусом. А тому має бути на самоізоляції, аби не наражати на небезпеку оточуючих. Та такі застереження лікарів депутат міськради проігнорував, прийшовши на людне зібрання.

Нагадаємо, що Володимир Чепік знову балотується до Сумської міськради. Цього разу від “Європейської Солідарності”.