Сумський адмінсуд припиняє проведення засідань у режимі відеоконференції

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на всій території України до 31 жовтня 2020 року продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Крім того, з 12 жовтня 2020 року рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій місто Суми увійшло до «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

У зв’язку з цим у Сумському окружному адміністративному суді діє особливий режим роботи суду.

Тому, з метою запобігання розповсюдженню гострих респіраторних захворювань серед співробітників суду та його відвідувачів, складною епідеміологічною ситуацією в м. Суми, тимчасово, на період дії карантину, припиняється проведення судових засідань в режимі відеоконференції між Сумським окружним адміністративним судом та іншими судами.

Про відновлення проведення судових засідань в режимі відеоконференції буде повідомлено додатково, повідомив Сумський окружний адмінсуд.

Джерело: