Сумські обласні депутати відправили для жителів Херсонщини 20-тонний вантаж з гуманітарною допомогою

На деокуповані території Херсонщини із Сум вчора відправилася 20-тонна вантажна машина з гуманітарною допомогою, яку зібрали депутати Сумської обласної ради від ПП «Слуга народу».

За словами голови фракції Віри Лаврик для місцевих жителів, які довгий час були в окупації і потребують нашої допомоги, відправили муку, крупи, олію, хлібобулочні, макаронні, кондитерські вироби, консерви, овочі, фрукти, соки тощо. «До благої місії долучилися всі без виключення депутати від фракції. Координатором відправки вантажу став голова обласної ради Віктор Федорченко, а його збором займалися Микита Баня та Оксана Кужель. Особлива подяка за допомогу Андрію Кириченку, Володимиру Зубку, Віталію Калініченку, Віталію Зеленському, Тетяні Євдокимовій. Супроводжують вантаж депутати Людмила Чегринець, Віталій Калініченко і волонтер Андрій Шкурко», – зазначила Віра Лаврик.

Вона розповіла, що обранці також зверталися до підприємств Сумщини, таких як «АВІС УКРАЇНА», Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Сумській області, обласної ради профспілок та інших. І всі вони долучилися до допомоги.

Варто зауважити, що це далеко не перша гуманітарна місія обласних депутатів. Більш того, вони запевняють, що потік допомоги і формування гуманітарних вантажів триватиме аж до нашої перемоги.

«Ми розуміємо, що сьогодні важкі часи для всієї країни. Особливо для тих, хто переніс окупацію. Тому дуже важливо, щоб люди відчули – вони не одні», – резюмувала Віра Лаврик.

Нагадаємо, нещодавно за ініціативи депутата обласної ради, голови фракції «Слуга народу» Віри Лаврик військові Сумщини днями отримали сучасний автомобіль медичної допомоги. Він буде використовуватися у медичній службі 155 батальйону тероборони та дозволить надавати бійцям повноцінну долікарську допомогу.