Сумські депутати не дозволили «Обіди для водіїв»

У мерії Сум пройшло засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин. Порядок денний засідання постійної комісії був затверджений із 63 питань.

Зокрема, депутати погодили питання надання АТ «СМНВО — Інжиніринг» дозволу на розробку техдокументації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі в користування на умовах оренди за адресою: пр. Курський, 30; припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного з ПВКФ «Ніл» у районі Василівки, призначеного під будівництво виробничої бази з виготовлення будівельних матеріалів. Разом із тим депутати відновили договір оренди земельної ділянки, укладений із ТОВ «Сервіс-Маркет» за адресою: пр. Лушпи, 5, під будівництво житлової соціальної інфраструктури; договір оренди земельної ділянки з ФОП на пр. Курському, 16, під розміщеною тимчасовою спорудою; договір оренди земельної ділянки, укладений із ФОП за адресою: вул. Героїв Крут, 19, терміном на 10 років — під розміщеними виробничо-складськими приміщеннями.

У той же час члени комісії відмовили підприємцю у наданні дозволу на розроблення документації зі встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: Білопільський шлях, 38/2, для будівництва та обслуговування закладу громадського харчування (пункт харчування водіїв «Обіди для водіїв ») у зв’язку з тим, що земельна ділянка вільна від забудови, а значить, її оренда підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах).

Джерело: