Сумські чиновники сходили на футбол

Учора на нещодавно реконструйованому сумському «Авангарді» пройшов матч чемпіонату України з футболу між ФК «Суми» та дублем запорізького «Металурга». З розгромним рахунком 4:0 перемогли сумчани.

На грі побувало ряд чиновників різних «мастей» та партійної приналежності.

Як прокоментував на своїй офіційній сторінці в Фейсбук президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем’яненко на час відсутності Сумського мера Олександра Лисенко за команду вболівав секретар міськради Олег Рєзнік (політпартія “Слуга народу”), підтримували голова Сумської райдержадміністрації Руслан Сіренко (депутат Сумської райради від “Слуги народу”), заступник голови Сумської райради Валерій Сорокін (партія “ОПЗЖ”) та голова фракції “Батьківщина” у Сумській міськраді Анатолій Сагач.

Відмітимо, що ФК «Суми» активно підтримує мер Сум Олександр Лисенко та депутатська більшість міськради. Наразі команда проходить процедуру атестації на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги України. У його рамках клуб пройде незалежний фінансовий аудит. У чемпіонаті України з футболу ФК «Суми» займає друге місце.