Сумське управління освіти ігнорує нардепку Тетяну Рябуху?

Народній депутатці від «Слуги народу» Тетяні Рябусі за тиждень так і не вдалося зв’язатися з начальником міського управління освіти, аби дізнатися про час і місце проведення щорічної серпневої педагогічної конференції в Сумах. Відтак обраниця не змогла потрапити на захід, де мала намір зустрітися з освітянами та привітати їх з початком нового навчального року. Про неприємний інцидент пані Тетяна повідомила у Фейсбуці.

«♨️Здається, такого ще не було – таємна педагогічна конференція! Цікаво, чи можливе щось подібне в інших українських містах, чи це виключно сумський винахід?

?Хто б міг подумати, що народному депутату за тиждень так і не вдасться зв’язатися з начальником міського управління освіти, щоб дізнатися час і місце проведення педагогічної конференції!

Будучи вчителем?‍?, я хотіла привітати колег з початком нового навчального року, протягом якого їм буде особливо важко працювати через карантинні обмеження і можливість повторного введення дистанційного навчання.

Освітяне, як ніколи, потребують підтримки! Та чомусь привітання учасників конференції народним депутатом України в Сумах є надзвичайно небажаним. Передвиборчі настанови??‍♀️

Як би там не було, хочу висловити слова вдячності і підтримки вчителям міста Суми. Ваша праця зараз важча, ніж будь-коли, перед вами стоїть безліч викликів, і лише ваша сила, мудрість і терпіння допомагають вам здійснювати свою непросту місію і щиро любити свою справу і своїх учнів. Ви – справжній приклад для наслідування?, і я бажаю, щоб у новому навчальному році на ваших обличчях частіше з’являлися усмішки, щоб ви постійно відчували тепло і підтримку від своїх рідних і близьких, а вашу працю по-справжньому цінували?!

З прийдешнім Днем знань!?», — написала Тетяна Рябуха.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=677900936132495&set=a.410763456179579&type=3

Джерело: