«Сумитеплоенерго» не винні у затопленні підземного переходу гарячою водою

 У підземному переході, який 1 липня затопило гарячою водою, труб «Сумитеплонерго» немає, а поблизу у їхніх мережах поривів не виявили. Про це повідомила речниця підприємства Вікторія Харченко через добу після того, як усе сталось:

«ТОВ «Сумитеплоенерго» не надає послуг постачання теплової енергії чи постачання гарячої води до зазначеного приміщення. Інженерні мережі, які знаходяться в підземному пішохідному переході «Сумитеплоенерго» не обслуговує. Наразі, на перехресті вулиць СКД та Харківська поряд із підземним переходом на теплових мережах, які обслуговує «Сумитеплоенерго», пориви не виявлені».

За словами орендаря переходу, Алдавоуді Шахавана, гаряча вода полилась крізь стіну туалету, де встановлене насосне обладнання. І текла з 13 години дня до другої години ночі, поки її не відкачали, передає «Суспільне».

Наступного дня у о восьмій годині ранку підземний перехід запрацював. Повідкривалися магазини, їх тут близько 20. Підприємці підраховують збитки після потопу.

Продавчиня Валентина Тімецька каже, що потрібно знову робити ремонт:»У нас дуже сильно текла вода зі стелі. Там видно, і стіни помокріли. Меблі наші потекли, вони розпарились, і зовсім не закриваються».

Нагадаємо, підземний перехід знаходиться на балансі Департаменту інфраструктури міста.

Джерело: