Сумчанки, співачка, танцівниця та волонтерка, стали учасницями проєкту «Три пелюстки жіночності»

Соціально-мистецький проект «Три пелюстки жіночності» представили 7 вересня в Сумах. В Конгрес-центрі СумДУ показали світлини трьох сумчанок — Єлізавети Шерстюк, Людмили Велінської та Ксенії Гриник — і розповіли про них через презентації.

Захід організувало Агентство творчих подій п’ятий рік поспіль. Для нього щороку обирають трьох жінок, які, за словами організаторів, поєднують в собі риси жіночності, материнства і соціальну активність, передає «Суспільне».

«Ми слідкуємо за всіма творчими людьми, ми радилися: чи знаєте ви яскравих жінок, про яких можна розповісти, що в них є ці три пелюстки жіночності — материнство – це перша пелюстка, по-друге — це соціальна реалізація, і присутність жіночої, космічної енергії – це третя пелюстка», — пояснив концепцію проєкту співорганізатор Ігор Касьяненко.

Серед цьогорічних учасниць — Єлізавета Шерстюк, співачка, керівниця народного театру-студії «Авів».

«Коли мене запросили брати участь у цьому проекті, я була вражена і здивована, було приємно, що мене обрали. Було дуже звично, атмосфера дружня. На першій сесії був поряд мій чоловік, мені було дуже приємно, перед річницею весілля, також на роботі, з дітьми, з моїм ансамблем, на робочому місці», — розповіла про фотосесії Єлізавета.

Інша учасниця проєкту – керівник колективу «Ансамбль сучасного та естрадного танцю «Vizavi» Людмила Велінська. » Я була дуже здивована, приємно здивована цією подією, це було для мене щось нове, дуже цікаве, особливо в період всесвітнього карантину, це була родзинка, де я змогла себе проявити по-іншому», — розповіла про участь Людмила.

Про свою участь у проєкті розповідає третя його учасниця – волонтерка, координаторка допомоги Сумському будинку дитини Ксенія Гриник. «Це був цікавий досвід. Дуже приємна пропозиція, тому що раніше я про цей проект не знала, а коли почала читати, вивчати, то, звичайно, була приємно здивована, що потрапила в число таких жінок . Якщо люди запросили, щось побачили в мені, значить, та. Мені все дається легко, я не помічаю, але вважаю що треба прагнути і розвиватися далі», — розповіла Ксенія.

Серію світлин з кожною учасницею влітку зняла фотохудожниця Ольга Колеснікова. «Намагалися моделей фотографувати в комфортних для них умовах. Це була або фотозйомка у них вдома, або на роботі. Таким чином, моделі більше розкривалися», — розповіла Ольга.

Друзья, приходите на фото выставку проекта "Три лепестка женственности" (Конгресс – центр).Авторами которой являются Ольга Колесникова Фото Лариса Ильченко Игорь КасьяненкоДорогие мои и любимые, главные героини, которые к сожалению не смогли присутствовать сегодня, Вы замечательные, Вами восхищались и говорили какие Вы красивые, улыбчивые, желали Вам счастья❤️

Опубліковано Ксенією Грынык Понеділок, 7 вересня 2020 р.

Джерело: