Студент СНАУ потребує допомоги

Це –  Максим Банько. Йому лише 20 років, він студент 4 курсу біолого-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету.

Ще кілька тижнів тому Максим жив звичайним життям українського студента, будував плани, був активним і мобільним, як, власне, й кожен студент, кожна молода людина в такому віці. Єдине, що дошкуляло, – це біль у лівій нозі, що все посилювався, тож довелося звертатися до лікаря.

Проведена комп’ютерна томографія виявила проблему: у хлопця діагностували багатокамерне кистоподібне утворення великих розмірів у нижній третині лівої стегнової кістки. Але це – лише початок, бо для встановлення точного діагнозу потрібно провести цілу низку дороговартісних досліджень, а потім розпочинати тривале лікування з оперативним втручанням і довгим реабілітаційним періодом. За словами лікарів, тільки вчасне виявлення проблеми врятувало хлопця від ампутації.

Максим – це звичайний хлопець зі простої української незаможної родини, і він потребує нашої підтримки! Не варто думати, що маленька сума, яку ви можете собі дозволити на благодійність, нічого не значить, – важлива кожна гривня, щоб хлопець зрештою вилікувався і міг ходити своїми ногами!

Картка 4149 6293 1282 3198

Банько Максим Григорович

sts.sumy.ua