Спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» ремонтують штучні споруди на дорогах у Конотопському на Сумському районах

У рамках експлуатаційного утримання працівники «АМК РЕМ-БУД» замінюють аварійні водопропускні труби, які проходять через автошляхи у Нижній Сироватці (Сумський район) та Стрільниках (Конотопський район).

«АМК РЕМ-БУД» продовжує активну роботу, і там, де дозволяють погодні умови, оперативно виконує аварійний ремонт доріг та штучних споруд, які розташовані на них. Наразі одразу у двох районах Сумської області тривають інженерні роботи по заміні зношених водопропускних труб, які втратили свій експлуатаційний ресурс.

Так, працівники «АМК РЕМ-БУД» оперативно виконали підготовчі роботи і вже зібрали та влаштували на дорозі у Нижній Сироватці дві 12-метрові труби, а у Стрільниках – одну 9-метрову. Для надійності фахівці підприємства зафіксували їх за допомогою геомембрани і геотекстилю. Разом з цим працівники компанії влаштують на штучних спорудах щебенево-піщану суміш і зацементують оголовки труб.

Аби якнайшвидше відновити проїзд ділянками, де тривають ремонтні роботи, бригади «АМК РЕМ-БУД» працюють якісно та оперативно.

«АМК РЕМ-БУД» дбає про автошляхи, які обслуговує!