Що відомо про нового голову Ямпільської РДА?

Ще 26 травня Сергій Дворник подав декларацію кандидата на посаду голови Ямпільської районної державної адміністрації. З часу звільнення попереднього керівника району Ірини Панченко він залишався єдиним кандидатом на цю посаду. Вчора ж стало відомо, що розпорядженням №405/2020-рп президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Івановича на посаду голови райдержадміністрації.

До цього часу Сергій Іванович не мав стосунку до Ямпільського району, народився він на Недригайлівщині, а більшу частину свого трудового шляху пройшов на Білопільшині. Відомий Дворник і по роботі в обласному центрі, пише yampil.info.

Тож, що зараз відомо про нового голову Ямпільської районної державної адміністрації?

Народився він 17 січня 1967 року в селі Мерки Недригайлівського, проживає в Сумах. Перебуває на пенсії, але до призначення працював директором з економіки Комунального підприємства Сумської обласної ради «Паливокомуненерго».

Працював учителем історії, заступником голови Ворожбянського міськвиконкому,  Ворожбянським міським головою, начальником податкової інспекції в Білопільському районі, начальником відділу примусового стягнення податків і зборів Сумської обласної податкової адміністрації, головою Білопільської районної ради, головою Білопільської РД, керував Білопільськими відділеннями АКБ «Україна» та «Надра», багато років займався викладацькою діяльністю, є кандидатом юридичних наук.

Чотири рази обирався депутатом Білопільської районної ради.На місцевих виборах у 2015 році балотувався від партії “Політична Партія “Опозиційний блок” до Сумської обласної ради.

Тепер Сергію Івановичу належить очолить районну державну адміністрацію одного з найвіддаленіших районів Сумської області. При цьому відомо, що вже восени цього року планується ліквідація Ямпільського району. Як адміністративно-територіальної одиниці. Очевидно, що разом з ним буде ліквідована і районна адміністрація.

Джерело: