Сестри-супермоделі з Сум заснували міжнародну компанію «Global Fashion Space»

Міжнародна компанія Global Fashion Space має широкий спектр інтересів в індустрії моди і мистецтва в цілому. Намагаючись займати лідируючі позиції в галузі, GFS постійно шукає нові напрямки творчості, бере участь і підтримує різні арт-проекти.

Компанію Global Fashion Space заснували дві сестри супермоделі з Сум Анна і Світлана Пронічкіни. За час роботи засновники компанії разом зі своїм моделями вже підкорили не одну вершину індустрії моди, попрацювали з провідними брендами і агенствами світу.

Одне з останніх подій, яке підтримала Global Fashion Space стала художня виставка Аліни Ларіної Woman inside, що проходить в Spivakovska ART: EGO gallery.

Аліна Ларіна – професійна модель агенства GFS, працює з американськими модними брендами, такими як LicKerie. Аліна стала обличчям цієї компанії, представляючи її в рекламі в соцмережах, на офіційному сайті бренду і друкованої рекламної продукцією.

На досягнутому Аліна вирішила не зупинятися, намагаючись не тільки розвивати своє модельне напрямок, але і заявити себе як творча особистість. Образотворче мистецтво вона вивчала з дитинства, але впритул олійним живописом захопилася протягом останніх двох років.

На кожній з представлених нею робіт відображений символічний образ дівчини і тварини, з яким асоціюється певне почуття: від могутніх левів – до величних птахів.

«Я дуже люблю тварин, думаю, вони – наче наші ангели-хранителі, провідники, такі щирі, справжні і віддані. Цією виставкою я хочу показати своє власне бачення світу, яка я справжня, які мої думки і бажання, особисто мої, а не нав’язані соціумом, закликаю прислухатися до себе », – розповіла молода художниця.

Засновник Global Fashion Space Анна Пронічкіна також підтримала захід своєї моделі:

«Як керівник компанії, я намагаюся не тільки стежити і але і безпосередньо брати участь в сучасних трендових події. GFS допомогло з організацією виставки та її промоцією. Що стосується безпосередньо творчості Аліни – то хочу відзначити яскраву стилістику і образи, які їй вдалося створити. Вони нікого не залишать байдужими, зарядивши цілою гамою почуттів і емоцій. Це гарне починання і ми, зі свого боку, будемо всіляко підтримувати його ».

 

Джерело: