Роман Грищенко закликав кожного жителя Сумщини прийти 25 жовтня на виборчі дільниці та зробити свій усвідомлений вибір

Голова Сумської облдержадміністрації закликав кожного жителя Сумщини прийти 25 жовтня на виборчі дільниці та зробити свій вибір − усвідомлено та безпечно.

Шановні жителі Сумщини!

У цю неділю на усіх нас чекає дуже важлива подія – вибори депутатів місцевих рад і голів громад. Цей день визначає майбутнє кожного району, громади, кожного міста, селища чи села. Я закликаю кожного жителя Сумщини прийти на вибори. Пам’ятайте, саме ви маєте вирішувати долю своєї громади. У цьому і полягає суть демократії.

Обласна влада докладає максимум зусиль, щоб вибори відбулися чітко і без порушень законодавства. Таке завдання я поставив всім причетним до організації виборчого процесу структурним підрозділам облдержадміністрації, про це я прошу правоохоронні органи області.

Вибори проходять в непростий час. Адже в усьому світі зараз триває пандемія COVID-19 і місто Суми і Сумський район наразі знаходяться в червоній зоні за показниками захворюваності на коронавірусну інфекцію, а решта території області – в помаранчевій.

Тому я прошу кожного жителя Сумщини під час голосування проявити найвищу відповідальність. Як сказав нещодавно Міністр охорони здоров’я Максим Степанов, у день виборів COVID-19 не бере вихідного. Соціальна дистанція, масковий режим, дезінфекція 25 жовтня мають бути обов’язково. Ні в якому разі не беріть з собою на виборчі дільниці дітей.

Усім відповідальним особам я дав доручення, щоб у день голосування виборчі дільниці були організовані таким чином, щоб унеможливити зараження виборців, уникнути скупчення людей. Але й кожен із нас має пам’ятати про дотримання фізичної дистанції у 1-1,5 метра.

Шановні виборці! Знайдіть 25 жовтня час, щоб відвідати виборчу дільницю. Обласна влада зробила все необхідне, щоб процес голосування був епідемічно безпечним. Обов’язково зробіть свій вибір свідомо, адже голос кожного з вас дуже важливий.

 

З повагою,

 

Голова Сумської облдержадміністрації                     Роман Грищенко 

Джерело: