Роман Грищенко проінспектував хід будівництва об’єктів на території Хотінської ОТГ

Голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО разом з народним депутатом Ігорем ВАСИЛЬЄВИМ проінспектували хід ремонтних робіт на автомобільній дорозі Софіївка-Миколаївка-Хотінь-Н-07, що входить до переліку об’єктів програми «Велике будівництво» на Сумщині, а також будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту.

«Завдяки успішній реалізації програми Президента «Велике будівництво», жителі нашої області отримують високоякісні дороги місцевого значення. Цей автомобільний шлях дасть змогу повністю сполучити Хотінську ОТГ з м. Суми. Якісні дороги – запорука розвитку будь-якого регіону, його туристичного потенціалу, інвестиційної привабливості», – зазначив Роман Грищенко.

Народний депутат Ігор Васильєв повідомив, що державна програма «Велике будівництво» як раз і спрямована на покращення інфраструктури в регіонах, зокрема, кожна область має бути забезпечена якісним дорожнім покриттям.

На ремонтні роботи на автомобільній дорозі Софіївка-Миколаївка-Хотінь-Н-07 передбачені кошти субвенції державного бюджету у сумі понад 33 млн гривень.

Що стосується мультифункціонального майданчика, то наразі там проводяться роботи зі встановлення штучного покриття. Будівельна готовність об’єкта складає 50%. Основні роботи вже виконано, фінансування зазначеного майданчика складає 630 тис. гривень.

Джерело: