Роман Грищенко анонсував запуск мосту у Климентовому, який ремонтує RGM group

Міф про неможливість відремонтувати міст поблизу с. Климентове на Охтирщині, який десятиріччями був у аварійному стані, нарешті буде зламано. На цьому під час своєї пресконференції акцентував губернатор області Роман Грищенко.

Дійсно, вже зовсім скоро ремонт мосту на а/д Н-12 Суми-Полтава поблизу с. Климентове буде завершено. Через декілька тижнів розпочнеться випробування реконструюваного мостового переходу. Нині ж на завершальній стадії – окремі види робіт, пише azimuth.sumy.ua.

Приємно працювати, коли для цього створені всі умови. Завдяки повному фінансуванню, відсутності бюрократичних тяганин і розумінню з боку обласної влади важливості реалізації такого проєкту, ТОВ «Сумимостобуд», що входить до групи компаній RGM group, вдасться з випередженням графіку якісно вирішити одне із найболючіших питань не тільки для жителів Климентового, а й Сумщини в цілому. Тож невдовзі в області з’явиться сучасний, а головне безпечний міст через Ворсклу.

Нагадаємо, що оновлення мосту поблизу с.Климентове здійснюються у рамках загальнонаціональної програми «Велике будівництво».

Стан мостового переходу був критичний і визнаний як обмежено працездатний, або за класифікацією ДБН В.2.3-6-2002 – непридатний для нормальної експлуатації.

Джерело: