RGM group улаштовує основний проїзд на дорозі Конотоп-Буринь-Чумакове

ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGM group, на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області продовжує ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове. Роботи виконуються на окремих ділянках дороги км 28+985 – км 39+000, км 46+140 – км 47+107 та км 49+920 – км 50+480. Загальна протяжність запланованих дорожніх робіт – 11,542 км.
Наразі дорожні бригади RGM group на 80% улаштували основний проїзд автомобільного шляху дрібнозернистим асфальтобетоном на основі модифікованого бітуму. Таким чином, дорожнє покриття буде ще надійнішим, міцнішим та більш водо- і морозостійким.
«Улаштовані з таких асфальтобетонів покриття є більш стійкими до дії тривалих транспортних навантажень та несприятливих погодних умов. Як наслідок, такому дорожньому покриттю удається уникнути різних видів деформацій та руйнувань: колій, зсувів, низькотемпературних тріщин, вибоїн та ям», — коментує майстер ремонтно-будівельної дільниці «Роад Констракшн» Олександр Левадний.

Джерело: