RGM group – соціально відповідальний бізнес, який підтримує спортсменів Сумщини

У складний час дії воєнного стану компанія RGM group займається відновленням Сумщини ­та продовжує виконувати соціально-відповідальну місію, працюючи в гуманітарному напрямі. Більше чотирьох років дорожньо-будівельне підприємство підтримує розвиток спорту – вільну боротьбу та гандбол на Сумщині.

Важко повірити, що не так давно на сумському спортивному майданчику по вул. Сірка Івана, 2  була недоглянута й занедбана територія. Сьогодні довкола – ошатний благоустрій, з доріжками і підростаючими зеленими насадженнями  – більше 70 дерев. І головне – це зручне місце для тренувань на свіжому повітрі для юних спортсменів Академії боротьби Юрія Голуба.

“Академія існує вже більше чотирьох років, в ній виховуються діти від 4 до 15 років,  загалом більше ста дітей, котрі займаються оздоровчою фізкультурою, вільною боротьбою, тут же працює клуб шахів і конструювання. На турніках та брусах діти займаються щоденно. Майданчик вдалося створити у минулому році спільно, великою командою. Це проект наших чудових тренерів академії, батьків дітей, які у нас займаються, а також таких компаній як RGM group. Плануємо й далі робити «маленьку Швейцарію в рідному місті”, – коментує тренер та засновник Академії Юрій Голуб.

Основні тренування дітей відбуваються залі академії боротьби. Розминка, спеціальні вправи і борцівські прийоми – все під пильним наглядом тренера. Завдяки партнерству академії боротьби та компанії RGM group в залі є все, щоб юні спортсмени тренувались повноцінно і безпечно. Осінню цього року спільними зусиллями вдалося придбати кондиціонер, аби заняття проходили більш комфортно – відповідно до пори року тепер можна регулювати тепло та прохолоду.

“Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. І тому для нашої компанії це головна інвестиція. Ми вже більше п’яти років допомагаємо Академії боротьби Юрія Голуба з тим, щоб наші діти зростали здоровими та спортивними”, – акцентує виконавчий директор групи компаній RGM group Яна Сєліна.

Багаторічна співпраця компанії триває і з єдиною гандбольною командою Сумщини “RGM group – СумДУ”. У команді – студенти, аспіранти, викладачі і співробітники університету. Але на рівні України результати високого спортивного статусу. Серед досягнень – виступи у Чемпіонатах України вищої ліги та, зокрема,  2021 року перемога на ЧУ з пляжного гандболу у Скадовську.

Як зазначає тренер, професійний спорт вимагає якісної бази для тренувань і постійного фінансування для  виїздів на змагання і екіпірування команди. Сумська чоловіча команда з гандболу все це має.

“RGM group – це наші друзі та партнери, СумДУ – це база, де ми тренуємось. Коли ти приїжджаєш на змагання, команда одягнена, хлопці виходять дійсно у красивій професійній формі, є присутність бренду, логотипу, – то це певна марка і команди, й міста Суми, й області”, – зазначає головний тренер команди “RGM group – СумДУ” Максим Кунпан.

У RGM group переконані, лише здорова й мотивована нація здатна перемагати, і в спорті, і на фронті. Саме тому, розвиваючи економіку Сумщини і України, дорожньо-будівельна компанія активно підтримує фізичний розвиток підростаючого покоління.

Нагадаємо, компанія RGM group серйозно розширила свій бізнес – почала будувати житло в Німеччині.