RGM group розпочала будівництво доріг на Білопільщині

За темпами «Великого будівництва» доріг Сумщина впевнено лідирує серед інших регіонів України. На замовлення Служби автомобільних доріг в Сумській області ТОВ «Роад Констракшн», що входить до складу RGM group, проводить поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-06 Контрольно-пропускний пункт «Рижівка»-Білопілля-Миколаївка-Лебедин-Лантратівка (окремими ділянками).

«Білопілля зустрічає гостей та жителів краю розбитими дорогами. Роботи щодо їх облаштування не виконувалися десятки років. Тому наша компанія планує залучити всі свої виробничі потужності та найкращих спеціалістів, аби у жовтні поточного року завершити ремонт ділянки протяжністю більше 5 км.

Самі білопільчани ділянку Білопілля-Рижівка називають «дорогою смерті». Можемо запевнити жителів району, що наша компанія якісно та оперативно улаштує не лише надійне дорожнє покриття, а й комфортні з’їзди і тротуари. Ми гарантуємо якість нового асфальтобетонного покриття, оскільки поставляємо матеріали з власного асфальтобетонного заводу, лабораторно перевіряючи якість кожного окремого компоненту», — коментує директор ТОВ «Роад Констракшн» Олексій Макарюк.

Наразі дорожні бригади «Роад Констракшн» займаються виправленням профілю та улаштуванням основ з’їздів з дороги. Уже найближчим часом почнуться роботи з улаштування самого покриття.

Джерело: