RGM group продовжує ремонт дороги Конотоп-Буринь-Чумакове

У межах Програми Президента та Уряду України «Велике будівництво» дорожньо-будівельні бригади Сумщини продовжують активно лагодити дороги місцевого та державного значення. Вагома частка обсягу робіт припадає на колектив ТОВ «Роад Констракшн» із групи компаній RGM group — одного з лідерів дорожньо-мостового будівництва в області.

Цими днями працівники ТОВ «Роад Констракшн» на 90 процентів завершили укладати вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону на окремих ділянках автодороги Конотоп-Буринь-Чумакове, яка давно потребувала ремонту. Як повідомив начальник ремонтно-будівельної дільниці RGM group Олександр Кучеренко, на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області на цьому напрямку будуть полагоджені понад 11,5 кілометра полотна.

Спочатку робітники фрезерували та вирівнювали дорожній профіль та впорядковували узбіччя, які значно просіли і становили певну небезпеку для автомобілістів.

Надалі планується улаштування верхнього шару покриття з дрібнозернистого асфальтобетону типу А. Також, на власному Асфальтобетонному заводі у смт Степанівка компанія випускає різні види будівельних матеріалів та сумішей із використанням щебеню гірських порід, завдяки чому дорожники із RGM group гарантують експлуатацію полотна впродовж 10 років і довше.

Джерело: