RGM group поділилася досвідом розвитку підприємництва на бізнес-форумі у Тростянці

Днями у м. Тростянець відбувся бізнес-форум “Сучасний розвиток підприємництва на рівні територіальних громад: можливості та перспективи”, на якому Група компаній RGM groupрозповіла про власний шлях збереження, адаптації та розвитку виробничих підприємств в умовах війни.

У фокусі форуму – ключові аспекти розвитку підприємництва на Сумщині, обмін досвідом та інноваційними ідеями між представниками бізнес-спільноти, місцевою владою та експертами у галузі.

Учасники акцентували увагу на тому, що зараз на відносно безпечних територіях дуже важливо розвивати економіку, що в свою чергу сприятиме перемозі.

«Тростянець попри війну в країні та руйнування, завдані під час окупації, залишається інвестиційно привабливою ділянкою Сумської області, де можна розвивати свій бізнес», – наголосив міський голова Тростянецької громади Юрій Бова.

Виконавчий директор Групи компаній RGM group Яна Сєліна стала доповідачем у дискусійній панелі “Адаптація великого бізнесу в сучасних реаліях”. Вона розповіла про виклики, які пережив колектив RGM group в умовах повномасштабного вторгнення російських окупантів.

«Наше підприємство, яке до 24 лютого 2022 року будо лідером дорожнього будівництва на Сумщині, зазнало серйозних руйнувань. Дві потужні авіабомби прилетіли на територію… Розбиті офісні приміщення, виробничі цехи, спецтехніка. Загальна сума збитків склала понад 40 млн грн. Складно було зібратися та діяти у тій ситуація, але колективу RGM group це вдалося. Передусім, завдяки системності в роботі та відданості працівників. Ми швидко відновилися, переформували фокус діяльності. На сьогодні RGM group – це компанія, яка відновлює Сумщину, насамперед займається цивільним будівництвом. І робимо ми це спільно з громадами», – зазначила Яна Сєліна.

Нагадаємо, що в Тростянці Група компаній RGM group нині відбудовує пошкоджені внаслідок збройної агресії об’єкти, серед них – багатоквартирний житловий будинок та залізничний вокзал, що знаходяться в центральній частині міста.