RGM group: комплексне проектування – запорука успіху об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Сумщини!

ТОВ «Кластер інжиніринг» працює за принципом проектного інституту і є постійним партнером групи компаній RGM group. Наразі спроектовано більше 100 об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Сумщини і важливих об’єктів Харківської області.

Згідно із розробленою проектно-кошторисною документацією, ТОВ «Роад Констракшн» восени 2019 року успішно виконало капітальний ремонт провулку Чугуєвський від перехрестя вул.Псільської та завершило улаштування дороги по вулиці Криничній від Прокоф’єва до вул.М.Міхновського.

Саме комплексний підхід від професійної розробки проекту до моменту якісної реалізації підвищує довговічність дорожнього покриття.

«Наші фахівці проводять геодезичну зйомку та геологічні вишукування, а проектанти та кошторисники на основі отриманих даних готують проект та вартість проектних робіт. Після успішної експертизи, ми віддаємо готову проектно-кошторисну документаціє замовникові. Далеко не всі проектні організації надають такий спектр послуг», – коментує директор ТОВ «Кластер інжиніринг» Ірма Грицай.

Наразі по вулиці Криничній на провулку Чугуєвський немає скупчень води, оскільки спроектована зливна система водовідведення та улаштовано якісне дорожнє покриття. Самі об’єкти спроектовано не лише практично, а й естетично.