Ректора СНАУ ногородили високою китайською премією

Ректор СНАУ Володимир Ладика отримав найвищу нагороду провінції Хенань «Премія Жовтої ріки». Про це він повідомив в Фейсбуці.

«Учора ми отримали приємну звістку з  Китайської Народної Республіки. За вагомий вклад в розвиток українсько-китайських наукових та освітніх відносин мені, як ректору Сумського національного аграрного університету, була присуджена вища нагорода провінції Хенань «Премія Жовтої Річки». Я переконаний, що це визнання роботи усього колективу Сумського національного аграрного університету. Буквально за три роки ми збільшили контингент студентів з Китаю до понад 150. Ми вийшли на друге місце в Україні за кількістю китайських аспірантів. Науковцями СНАУ проводяться дослідження в межах двох міжнародних проектів по селекції пшениці і картоплі.

Від імені усього колективу Сумського НАУ я хотів би подякувати уряду провінції Хенань за отриману нагороду та привітати усіх наших китайських партнерів, студентів, аспірантів з 71-ю річницею заснування КНР», — написав Володимир Ладика у Фейсбуці.

Учора ми отримали приємну звістку з Китайської Народної Республіки. За вагомий вклад в розвиток українсько-китайських…

Опубліковано Володимиром Ладикою Четвер, 1 жовтня 2020 р.

 

Джерело: