Реакція соцмереж на провокацію БПП-шників щодо депутата Товстухи

Користувачі Фейсбуку відреагували на провокацію, яку влаштували місцеві БПП-шники щодо депутата Сумської обласої ради Костянтина Товстухи. Нагадаємо, вчора народний обранець вивів махінаторів на чисту воду і пояснив, що саме партійці Петра Порошенка вдалися до підлої підстави, обізвавши лікарів «козлами», але вплутавши його добре ім’я.

Викривальну публікацію депутата  у соцмережі бурхливо обговорюють.

«Намагаються задушити, значить в правильному напрямку йдете! Тримайтеся! За вами правда і довіра людей!», — прокоментувала Олена Демішева.

Люди, які добре знають Костянтина Товстуху, одразу зрозуміли, що він не міг дозволити собі ображати лікарів, адже подібна поведінка для нього абсолютно неприйнятна, а спровокований скандал вважають роботою заздрісників і політичних лузерів, які розуміють, що остаточно втрачають довіру виборців і вдаються до цинічних афер.

«Никогда не поверю, что Константин Товстуха мог сказать на кого-то «козел»! У него даже в лексиконе нет таких слов! Он очень порядочный и деликатный молодой человек!» — пише Тетяна Малікова.

На думку Наталії Калініченко, сумські БПП-шники влаштували сенсацію на порожньому місці, аби лише переключити увагу громадськості зі скандального запису напрочуд люб’язної розмови Петра Порошенка і Володимира Путіна.

«Що не придумаєш, аби відволікти увагу від головної оказії цієї політсили», — зауважує сумчанка.

Джерело: