Приїзд Порошенка створив аварійну ситуацію в центрі Сум

Вчора, 24 вересня, Суми відвідав екс-президент Петро Порошенко. На Сотні він виступив перед своїми прихильниками з тривалої промовою, в якій, крім іншого, нагадав про армію, мову, віру, ну, і про мінські домовленості трошки, акцентувавши на небезпеку неправильно проголосувати на цих виборах. Ще б! Адже по суті це і є мета його приїзду, пише odindoma.sumy.ua.

Але мова зараз піде не про це. У Фейсбуці з’явився відеозапис, на якому видно з порушенням припарковані автомобілі в центрі Сум. За словами автора відео, ці авто припаркували прихильники Порошенко, які прийшли на зустріч до свого лідера.

https://www.facebook.com/watch/?v=608413840034740&extid=681Q1gHgaOAGSlQP

В патрульной полиции, которой показали видео, подтвердили факт нарушения ПДД п. 15.9 (Остановка и стоянка). Авто припарковали между переходными переходами, да и в 30 метров от остановки они попадают.

На изображении может находиться: текст

Поліція тепер опинилася в дуже скрутному становищі, адже їм доведеться штрафувати прихильників Петра Олексійовича. А може це і зовсім автомобілі на яких приїхав хоч і колишній, але – президент. Але закон в Україні один для всіх! Тому ми чекаємо від поліції належної реакції на зафіксоване порушення.

У соціальних мережах сумчани неоднозначно відреагували на приїзд Порошенко в Суми. Одні згадали йому все, починаючи від п’яних виступів, невиконаних обіцянок, високих тарифів і закінчуючи АТО. Інші всіляко захищали, стверджуючи, що це не його вина. І часом дискусія не обходилося і без взаємних образ.

На изображении может находиться: текст «Denis Satir гнать паскуду. пусть ответит за иловайск и извинится перед вдовами и сиротами за то, что отправил их мужей, отцов и сыновей на верную смерть нравится ответить 4ч. скрыть 31 ответ 39 лидия петльована Denis Satir .гнать це дуже м'яко сказано видправити його туди куди BIH выдправляв мирних людей на смерть. нравится ответить 44. 14 Denis Satir лидия петльована 100% нравится ответить 44. виталий голод уже за цей pik на донбас загинуло 99 чоловк. це офицйно, це як в 18 poui. потерплий кожен день здае крайну, a IM все порошенко не такий. хворі люди нравится ответить 4ч. 21»

 

Джерело: