Представниця демократичних сил – Медуниці: Ваша ціль дорватися до влади, а не справжній патріотизм

Під одним із дописів у Фейсбуці екснардепа Олега Медуниці представниця демократичних сил піддала жорсткій критиці його дії та вказала на істинні мотиви політика повернутися до влади.

Схоже, тільки сам екснардеп Медуниця думає, що у нього вийшло ввести в оману людей, як це було на минулих виборах, але не так сталося, як гадалося.

В одному з коментарів під дописом Медуниці Людмила Кондратьєва розказала про своє розчарування та про те, як він її «відфутболив».

«А я пропонувала Вам об’єднання з демсилами, як зробили три партії, так ви що мені відписали: «Не розумію, про що ви» – дослівно… думали самотужки вистояти – у Вас шансів – 0%, але мені Вас навіть не шкода, бо Ваша ціль дорватися до влади, а не справжній патріотизм, ось що я зрозуміла…, то може ще не пізно…???» – йдеться у дописі Людмили Кондратьєвої.

Можливо Медуниця відмовив їй, бо там не має «особєй», які вже професійно володіють мистецтвом «пошити у дурні» людей, які за нагоди так само професійно збагачуються та живуть на широку ногу?..

Джерело: