Працівники Національного парку «Гетьманський» вживали алкогольні напої у робочий час?

На одній із баз відпочинку, яка входить до парку «Гетьманський», його працівники разом із керівництвом у робочий час влаштували застілля. Про інцидент, який стався 17 липня, розповіли очевидці.

Аби зафіксувати правопорушення (за ч. 2 ст. 179 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві), охтирчанин, який став свідком «гуляння», викликав о 15:20 місцеву поліцію, яка приїхала на виклик тільки через 50 хв.  Правоохоронці посилаючись, що це не їхня зона відповідальності (за географічним розташуванням), поїхали геть. З другої спроби ще через півгодини приїхали вже тростянецькі поліцейські, які й взяли свідчення у “головного відпочивальника”.

“Зібрались колективом. Сьогодні ж п’ятниця, короткий день, без обіду. Спланували це давно і по завершенню робочого дня організували такий невеликий колективний… На робочому місці ми не п’ємо”, – виправдовувався виконуючий обов’язки директора парку Олександр Яковенко.

Утім правоохоронці не взяли жодних аналізів, хоча, за свідченням охтирчанина, усі працівники парку мали ознаки алкогольного сп’яніння.

blob:https://www.facebook.com/6d628b52-62c8-4cc8-b797-da9d8e31e56b

Джерело: