Подружжя із Шостки заразилося коронавірусом у Сумах

За минулу добу COVID-19 підтвердили у 38 мешканців Сумщини, четверо з них це жителі Шостки.

Серед нових випадків по Шостці коронавірусну інфекцію виявили у подружжя. Чоловіку і жінці по 49 років. Вони напередодні гостювали у Сумах і саме там заразились на Covid-19. Вони перебувають на самоізоляції під наглядом сімейного лікаря, повідомляє shostkanews.city.

Ще двоє хворих перебувають в інфекційному відділенні з понеділка, за результатами аналізів у них теж підтвердилась коронавірусна інфекція. Це молодий чоловік 23 років та жінка 1964 року народження (56 років). Це особи, які нікуди не виїжджали й ніхто до них не приїжджав, що вкотре доводить – захворіти можна будь-де. Нині лікарі з’ясовують, джерело інфекції.

Пацієнтку інфекційного відділення зі Зноб-Новгорода у понеділок виписали. А у вівторок госпіталізували жінку, у якої раніше виявили хворобу і вона перебувала на амбулаторному лікуванні, але її стан погіршився. Це людина літнього віку, яка має супутні патології, тому лікарі вирішили її госпіталізувати.

Таким чином в інфекційному відділенні Шосткинської ЦРЛ перебуває троє хворих і 11 осіб лікується амбулаторно. Всього нині у Шостці 14 хворих на Covid-19.

Джерело: