Поблизу Шостки пройде ІІ-й етап Чемпіонату України з BAJA “Княжий град”

З 10 по 12 липня на території Шосткинського району в селі Пирогівка пройде другий етап Чемпіонату України з Баха на квадроциклах (III ранг), передає shostka.info.

Сьогодні, 7 липня, в Шосткинської райдержадміністрації відбулася нарада щодо організації та проведення цього заходу в районі. У нараді взяли участь представники Шосткинського відділу поліції, пожежно-рятувального загону УГСЧС України в Сумській області, Шосткинської станції екстреної медичної допомоги, Шосткинського міськрайонного управління ГУ госпродпотребслужби в Сумській області, органів місцевого самоврядування, а також Федерації мотоциклетного спорту України, яка є організатором заходу. За даними Шосткинської РДА, під час наради було узгоджено питання щодо проведення гонки. Підкреслювалося, що захід має пройти з дотриманням всіх карантинних та санітарно-епідеміологічних вимог, жителів району та учасників просять дотримуватися безпеку.

За даними організаторів заходу, учасники пройдуть понад 500 кілометрів складної але мальовничій траси, розташовуватися будуть на базі відпочинку «Бараспорт».

До слова, Чемпіонат BAJA UKRAINE був заснований три роки тому і проходить щорічно. За час проведення об’єднав спортсменів зі всіх регіонів України, а також учасників з Білорусії, Росії, Болгарії, Чехії, Польщі, Туреччини. За даними організаторів, в цьому сезоні оновилися залікові класи, що дає можливість брати участь у змаганнях як досвідченим спортсменам, так і новачкам. Тому всіх, у кого є мотоцикл, квадроцикл або баггі, запрошують до участі у 2-му етапі по Баха.

Джерело: