Під Шосткою п’яний мопедист заснув прямо перед поліцейськими

Під час нагляду за дорожнім рухом на автодорозі до селища Вороніж Шосткинського району, співробітники сектору реагування патрульної поліції побачили мопедиста, що рухався на транспорті узбіччям дороги. Правоохоронці зупинили його.

Кермувальником виявився 36-річний житель одного з населених пунктів Шосткинського району. Чоловік був дуже п’яний і погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер». Результат виявився позитивним — прилад показав 4,21 проміле. Будь-яких документів на право керування транспортним засобом у чоловіка не виявилось. Водій мопеда пояснив поліцейським, що випив майже літр горілки та вирішив поїхати до Шостки у справах.

На водія поліцейські склали адміністративну постанову та протокол за ч. 2 ст. 126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами» та за ч. 1 ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Після складання поліцейськими на чоловіка необхідних документів – він заснув на узбіччі дороги. Його довелося доправляти до спеціалізованого лікувального закладу.

Джерело: