Переможниця «Queen of Eurasia» Ліза Ястремська представила свою нову колекцію купальників

Відома модель і дизайнер одягу Ліза Ястремська представила свою нову колекцію купальників. Презентація проходила під особистим брендом «Elza».

Це вже не перша презентація одягу дизайнера Ястремський, проте вперше Ліза створила саме лінію купальників.

Варто відзначити, що так як раніше бренд «Elza» спеціалізувався на люксових вечірніх сукнях, то в і нової колекції купальників присутній неповторний шарм елегантності і витонченості.

Як каже сама авторка колекції, в своїй роботі над купальниками вона грунтувалася на особистому досвіді подорожей в різні країни і куточки світу:

– Я намагаюся багато подорожувати, бувала в багатьох країнах, відвідувала різні модні місця відпочинку і курорти. Часто доводилося стикатися з недостатністю представлених на ринку елегантних купальників. Саме звідси і прийшла ідея створити свою лінію, яка була б спрямована на задоволення більш вимогливого попиту дівчат, які бажають підкреслити свій неповторний образ і при цьому виглядати стильно і вишукано. Також хочу відзначити намагалася досягти оптимального співвідношення між сексуальністю і вишуканістю. Результатом я залишилася більш ніж задоволена – адже вдалося повністю досягти поставлених цілей, колекція вийшла оригінальною і прекрасно доповнює попередні лінії жіночого одягу мого бренду.

Ознайомитися з колекцією можна на офіційній сторінці fashion-марки «Elza» в Інстаграм. Там же можна зробити і замовлення вподобаної моделі.

Як зазначає дизайнер Ліза Ястремська, зупинятися на досягнутому вона не збирається:

– Попереду вже запланована участь в цілому ряді fashion-заходів, причому не тільки на вітчизняних майданчиках, а й за кордоном, – ділитися планами Ліза. – Також веду переговори з іноземними партнерами, з просування свого одягу відразу в декількох європейських і азіатських країнах.

Нагадаємо, за останній час Ліза Ястремська завоювала головну нагороду на міжнародному конкурсі краси «Queen of Eurasia 2019», який проходив у Туреччині, а до цього стала володаркою титулу «1 Vice Miss Ukraine Universe 2019».