Перед службою в армії житель Сумщини дізнався про страшну хворобу

У 2015 році Миколі Козлову, уродженцю Ямпільщини, треба було пройти медичну комісію, щоб в подальшому поповнити ряди військовослужбовців. Молоду людину чекала служба в армії. Але Микола відчував, що зі здоров’ям погано і вирішив обстежитися з метою з’ясування причини поганого самопочуття. З кабінету в кабінет, від лікаря до лікаря, діагноз ніхто не озвучував, необхідно було робити МРТ.

Громом серед ясного неба прозвучали слова сумського доктора «новоутворення» і зовсім засмутив київський доктор, сказавши «жити залишилося три місяці …». 23-річний чоловік не хотів миритися з суворою реальністю, відправився на обстеження до Києва, де-не-як вдалося вмовити лікарів провести процедуру опромінення. На щастя, пухлина вже скоро істотно зменшилася в розмірах.

Микола з 2015 по 2018 рік спостерігалося у фахівців, влаштувався охоронцем, систематично проходив обстеження, сподіваючись побороти недугу. Але пухлина знову збільшилася в розмірі, вона тиснула на мозок, що порушило координацію рухів. Микола був змушений залишити роботу, фізичні навантаження йому заборонені, активно взявся за лікування, отримав групу по інвалідності.

«Близько 20 тисяч щомісяця йде», – говорить він журналістам. Чималі гроші для безробітної людини, яка отримує пенсію.

За плечима – 5 років опору хвороби. Сьогодні чоловік просить небайдужих людей перейнятися його положенням, і надати посильну фінансову допомогу, щоб він міг продовжити боротьбу з тяжкою недугою:

“Немає нічого нездійсненного, коли ми всі разом! Прошу об’єднатися і врятувати мені життя! П’ять років тому мені діагностували пухлину головного мозку. Вирок лікаря і його прогноз – “три місяці”, розділило моє життя навпіл! Все моє безтурботне минуле залишилося позаду, а попереду була лише боротьба, яка триває досі. На жаль, можливість жити не безплатна.

Я вже пройшов курс променевої терапії, а також 17 курсів хіміотерапії, завдяки яким мені ставало все краще. Зараз виникла необхідність нового курсу хіміотерапії, але це лікування дорого коштує і власними силами моя сім’я не подолає цю перешкоду, так як в нашій родині онкологією хворіє ще й тато!

Остання надія на небайдужих людей, на всіх вас, хто читає цей текст – звернення! Благаю вас врятуйте мені життя!

Приват банк 5168 7574 1250 9046 Козлов Микола Леонідович “.

http://debaty.sumy.ua/wp-content/uploads/2020/07/106206444_307388563773508_2202226186575631410_n.mp4?_=1

Джерело: