Патрульні вилучили у мотоцикліста сумку з двома кілограмами коноплі

Під час патрулювання смт Миколаївка наряд сектору реагування патрульної поліції зупинив мотоцикліста, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. У ході огляду водія, правоохоронці виявили у нього сумку з коноплею.

Відразу після зупинки транспортного засобу, його пасажир кинувся навтьоки, викинувши при цьому рюкзак, в якому поліцейські виявили рослини коноплі. Водієм мотобайка виявився 30-річний житель Білопільського району. Серед його речей правоохоронці знайшли сумку із канабісом, яку він ховав під курткою. Сам же чоловік пояснює, що вони з другом вирвали ці рослини у полі, для власного вживання.

Наразі особу «втікача» уже встановлено. Усе знайдене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: