Олексій Охріменко: “RGM group будує важливі інфраструктурні об’єкти Сумщини”

Охріменко Олексій Васильович вже 11 років працює виконробом на ТОВ «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group. За цей час збудував більше 20 мостів. Найбільший серед них – міст в селі Климентове на Охтирщині. Втім, кожен із об’єктів – важливий і цінний для Олексія.

«Всі ці мости ми зводили як на суходолі, так і у воді. Доводиться кожного разу вигадувати, як дістатися до конструкцій, які стоять у водоймищі. Звісно, що у нас є понтони, але не раз складалося так, що ходили у чоботах, промокали. Все це нюанси, в яких ми шукали плюси. Наприклад, купалися, ловили рибу, плаваючи на тих понтонах – і щуку, і окуня. Кухар тоді варив нам смачнющу уху(сміється). А в осінній період разом із бригадою рано вранці ходимо по гриби».

Говорить, саме це і підсилює його любов до професії.
«Мені подобається мостове будівництво. Це робота на свіжому повітрі, поза містом. Довкола природа і потужна дорожня техніка. До того ж бригада мостовиків у нас дуже дружня, більшість працюють на «Сумимостобуді»більше 10 років. Ми навчилися одночасно будувати важливі інфраструктурні об’єкти і відпочивати душею».

Після того, як робота на об’єкті завершена, Олексій Васильович їде додому, до рідного села, де з радістю порається на городі та по господарству. Вже 11 років чоловік отримує задоволення від своєї роботи і вірить, що разом із RGM group він зможе збудувати ще не один міст!