Охтирчанка перемогла в конкурсі «Чарівні мелодії»

Чи є у світі вища краса, аніж українська пісня? В ній зосереджений ввесь потенціал життєдайної сили української нації, чудо природи і духовної енергії народу. Це наше духовне надбання уже багато років несе людям керівник народного аматорського ансамблю української пісні «Калина» комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля», заслужений працівник культури України Катерина Андріївна Макаренко. Вона вросла всім корінням у грунт української пісні, її життя переплелося піснями. Щоб українська пісня залишалася назавжди у серцях людей, Катерина Андріївна виходить на сцену зі своїм багаточисельним репертуаром, бере участь у патріотичних акціях, частий гість прямого ефіру на ТРК «Охтирка», пісні у її виконанні постійно замовляються охтирчанами на радіо, земляки називають її народною.

Катерина Андріївна Макаренко, як солістка-вокалістка, має чисельні перемоги на Міжнародних, Всеукраїнських фестивалях-конкурсах. Цей рік також приніс перемоги, хоча активна концертна діяльність і була обмежена, але дистанційні багатожанрові фестивалі-конкурси спонукали до активної Он Лайн творчої діяльності. Очолюваний Катериною Андріївною народний аматорський колектив «Калина» здобув дві перемоги у Міжнародних фестивалях-конкурсах.

У травні Катерина Андріївна взяла участь у фотоконкурсі «У світі вишиванки. З Україною в серці», який проводився дирекцією Міжнародного багатожанрового фестивалю- конкурсу мистецтв «Чарівні мелодії» (дистанційно), представивши свої світлини у вишиванці отримала запрошення та Сертифікат на 20% знижку внеску для участі у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Чарівні мелодії» м. Бердянськ. Взявши участь у фестивалі-конкурсі, за номінацією соло- народний вокал, отримала перемогу ставши ЛАУРЕАТОМ ПЕРШОГО СТУПЕНЯ IV-го Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «ЧАРІВНІ МЕЛОДІЇ».

Джерело: