Очільник Путивльської громади відзначив високу якість робіт компанії “АМК “РЕМ-БУД”

АМК “РЕМ-БУД” отримала черговий позитивний відгук про високу якість проведенених ремонтних робіт цього разу, зокрема, на території Путивльської громади.

Дорожньо-будівельний сезон наближається до завершення. І компанія “АМК “РЕМ-БУД”, яка цього року реалізувала на території Сумщини низку проєктів, підводить перші підсумки роботи. Приємно, що їх високо оцінюють наші замовники, з якими ми співпрацювали – це і представники влади, і приватні компанії.
Так, у 2021 році ТОВ “АМК “РЕМ-БУД” здійснило поточний середній ремонт частини автомобільної дороги загального користування місцевого значення О191207 Скуносове – Корольки. Зазначається, що автошлях має важливе значення для мешканців вищезгаданих сіл, у тому числі й інвесторів, які там працюють, створюють нові робочі місця та долучаються до розвитку Путивльської громади.
“Підрядна організація виконала у повному обсязі взяті на себе зобов’язання та у визначені проєктом терміни відремонтувала зношену дорогу”, – йдеться у відгуку за підписом керівника Путивльської ОТГ Костянтина Гаврильчука.
Він подякував компанії за якісно відремонтовану дорогу та висловив сподівання на подальше продовження співпраці з “АМК “РЕМ-БУД”.