Нового голову райдержадміністрації представили на Буринщині

Сьогодні голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО офіційно представив активу Буринського району новопризначеного очільника райдержадміністрації Мирослава БІБИКА.

«Я довіряю керівництво районом Мирославу Бібику. Буринський район – це один із небагатьох районів області, де у часи пандемії є економічне зростання – 2%. Необхідно і надалі спрямовувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Переконаний, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Буринського району», – зазначив Роман Грищенко.

Мирослав Бібик у своєму виступі зауважив, що на посаду вступає з одним наміром – працювати на благо громади.

«Буринщина – це край працьовитих людей, тож перш за все ми спільно будемо працювати над розвитком територій. Дієве самоврядування, фахівці, порядок, законність та безпека кожного мешканця – це те, за що я маю відповідати», – зазначив новопризначений голова райдержадміністрації та подякував за наданий кредит довіри Президенту України Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ та керівництву області.

Джерело: