«Наш спільний моральний обов’язок – виховувати дітей і молодь на прикладах героїзму і мужності», – Віталій Максименко

Заступник голови облдержадміністрації взяв участь в урочистостях до Дня партизанської слави, що проходили в Спадщанському лісі на Путивльщині.

Віталій Максименко передав вітання від голови Сумської облдержадміністрації Романа ГРИЩЕНКА жителям Путивльського району, адже саме цей край в роки Другої світової війни став осередком народного спротиву.

«Патріотизм і самовіддана боротьба тисяч добровольців зміцнювала надію людей на визволення, додавала сил жити, наближала Перемогу, – зазначив Віталій Максименко. – Легендарні простори Спадщанського лісу зберігають і сьогодні пам’ять про жителів області, котрі підпільно боролися з ворогом, надавали допомогу та підтримку бійцям фронту».

Заступник голови облдержадміністрації побажав міцного здоров’я ветеранам і сьогоднішнім захисникам України, вдячності та турботи з боку суспільства, шани і синівської любові від підростаючого покоління.

«Наш спільний моральний обов’язок – виховувати дітей і молодь на прикладах героїзму і мужності. Виховувати їх маємо так, щоб вони завжди були готові встати на захист України, у важку хвилину підставити плече допомоги тим, хто дорогою ціною платив за свободу тоді, і тим, хто відстоює незалежність нашої країни сьогодні», – підкреслив Віталій Максименко.

Джерело: