Нардеп Тетяна Скрипка: “Верховна Рада підтримала мою ініціативу про створення Державної служби України у справах дітей”

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка повідомила про те, що в Україні нарешті створять єдину Державну службу у справах дітей. За історичне рішення, яке особисто відстоювала парламентарка, сьогодні проголосувала Верховна Рада.

“349 “за”!
🇺🇦Історичний день, парламент підтримав створення Державної служби України у справах дітей🇺🇦
⁉️”Дитячими” питаннями опікувалися шість міністерств і соціальна сервісна служба, їх віддавали на виконання громадам, де немає ані кадрового потенціалу, ані фахової підготовки. Наче у семи няньок, питання захисту дітей було у всіх, та не вирішувалось ніде, бо не було єдиного центрального органу виконавчої влади, який відповідає за політику у сфері охорони дитинства.
✅Сьогодні усе змінилося. Завдяки ініціативі підкомітету у справах сім’ї та дітей, ТСК з розслідування порушення прав дітей, народним депутатам, які відстоювали ідею на всіх рівнях, завдяки виконаній обіцянці Президента.
👏Безмежна вдячна кожному за цей величезний крок вперед. Пишаюсь усіма нами, впевнена, це змінить систему захисту дітей в Україні”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Возможно, это изображение (текст)