Нардеп Тетяна Скрипка разом із депутатом СМР Єфремом Лазаревим передали ЗСУ позашляховик

Народний депутат Тетяна Скрипка разом із депутатом Сумської міської ради від партії “Слуга народу” Єфремом Лазаревим передали для бійців ЗСУ позашляховик KIA Sorento. За їхніми словами, захисники на фронті мають велику потребу у транспорті для оперативного виконання службових завдань, тож цей автомобіль неодмінно стане у нагоді.

“Автівки для них – необхідність, бо їм всюди треба встигнути. На позиції, на допомогу. Встигнути врятуватися, доправити поранених, встигнути зробити свою роботу – захистити нас.
Автівки на фронті горять, вибухають, виходять з ладу. Але без них – важко, іноді неможливо. І знову волонтери оголошують збір, знову триває пошук.
Наша KIA із сонячним ім’ям SORENTO поїде у “гарячу” точку – до бійців першої протитанкової артилерійської батареї військової частини А4024.
Дякую Ефрем Лазарев за вагомий внесок у придбання і транспортування машини, дякую Жіноче об‘єднання «Мереживо» за документальний супровід вантажу.
Нехай служить вірою і правдою, і не підведе вас, рідні наші захисники! Так переможемо!” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Тетяна Скрипка домовляється із британцями про реконструкцію та оснащення бомбосховищ у навчальних закладах Сум. Наразі вже досягнуто позитивного результату.