Нардеп Тетяна Скрипка про Президента України Володимира Зеленського: Для мене честь бути в його команді

21 травня минула четверта річниця президенства Володимира Зеленського. Він  єдиний глава держави, який на цьому терміні управління країною має надзвичайно високі рейтинги, що свідчить про велику довіру українського народу. Під час війни увесь світ побачив, як самовіддано  Президент відстоює свободу і незалежність України, ні на крок не поступаючись її інтересами.  Цього дня народний депутат Тетяна Скрипка, обрана сумчанами від партії «Слуга народу», висловила підтримку Володимиру Зеленському як лідеру країни. Парламентарка почала свою політичну діяльність саме у його команді і сьогодні також пишається, що є її  частиною.

«Для мене честь бути в його команді. Я захоплююся його сміливістю, рішучістю і людяністю. Мій Президент – звичайна людина, яка проявила свої найкращі якості у найважчий момент.

Сьогодні, коли я бачу його у Києві, Херсоні, Бахмуті, у Вашингтоні і Лондоні, коли я чую його слова і бачу його дії, я вкотре дякую долі за те, що саме зараз Україна має такого лідера.

Він радіє і плаче разом зі своїм народом, він робить усе можливе і неможливе, аби наш день настав якнайшвидше. Я вірю в нього, дякую йому і підтримую кожен його крок на шляху до Перемоги» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Тетяна Скрипка впроваджує на Сумщині принципи безбар’єрності, які ініціювала в Україні перша леді Олена Зеленська. На переконання народної обраниці, щоб експертна допомога стала доступною, мережа центрів реабілітації для дітей з інвалідністю має бути розширена, а фахівці мають пройти відповідне навчання.