Нардеп Тетяна Скрипка працює над покращенням стану укриттів у школах Сумщини

Народний депутат Тетяна Скрипка разом із міжнародними партнерами продовжує працювати над тим, аби освітні заклади Сумщини мали змогу проводити навчання офлайн в умовах воєнного часу. Для цього в першу чергу необхідно організувати належний стан укриттів.

“Безпечне освітнє середовище неможливе без укриття. Тепер так. До 24 лютого головними були якісне харчування, пожежна безпека, інклюзія. Зараз школа не відкривається, якщо вона не має облаштованого укриття. В цих реаліях живемо і працюємо понад 200 днів.
👉Першого вересня школи, які мали сховища, змогли приймати дітей. Кількість таких закладів невелика. Сьогодні завдання держави створити якомога більше можливостей для офлайн навчання.
✅Наші міжнародні партнери підтримують Уряд України в організації освітнього процесу. Представники Фонду “Партнерство за сильну Україну” відвідали школи на Сумщині. Ми презентували свій план дій, у відповідь отримали пропозиції щодо відновлення укриттів та обговорили організацію навчання в умовах воєнного стану. Робота триває.
ℹ️Фонд “Партнерство за сильну Україну” – це мультидонорська програма, покликана зміцнити стійкість українського уряду до російської агресії та надати найнеобхіднішу підтримку українському громадянському суспільству і приватному сектору.
🇺🇦Така взаємодія на міждержавному рівні – краще свідоцтво віри у Перемогу України🇺🇦” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.