Нардеп Тетяна Скрипка підтримала у Сумах патріотичний фестиваль “Танцюй під українську”

Народний депутат Тетяна Скрипка підтримала проведення в Сумах надзвичайної творчої події – фестивалю «Танцюй під українську», що тривав протягом вихідних. Супер батл танцювальних колективів зібрав майже 800 учасників, які влаштували на сцені величне свято хореографії. На переконання народної обраниці, незважаючи на війну, такі заходи дійсно на часі, адже дають можливість юним талантам розкритися на повну, показати рівень своєї майстерності та водночас навчатися у кращих.

«Люблю цілісних людей, які роблять усе чітко, якісно, професійно. В темні часи такі люди стають загартованішими і міцнішими, а ще рятують інших, бо роблять звичну справу, наче немає страху і смерті. І від цього кожному стає легше, бо життя триває.

Ирина Восмерик в черговий раз взялася за неможливе. Масштабний дводенний фестиваль “Танцюй під українську” зібрав танцювальні колективи, керівників студій, педагогів, хореографів з усієї Сумщини. Грандіозне шоу продовжив воркшоп від лідерів артіндустрії.

Не лише яскраве дійство для талановитої молоді, не лише можливість показати себе, а й навчання, аби бути ще кращими.

Для танцівників, творчих людей такі заходи – наче ковток свіжого повітря. Браво! Іро, давай ще, дуже круто вийшло! Сестринське плече обіцяю підставити» , – поділилася враженнями Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Своєю чергою організатор танцювального фестивалю Ірина Восьмерик подякувала парламентарці за дієву допомогу у втіленні творчих ініціатив, «співпрацю, внесок в розвиток мистецтва і особливе відношення і любов до дітей!».

Нагадаємо, перебуваючи із робочою поїздкою у Вроцлаві, нардеп Тетяна Скрипка напрацювала  разом з польською стороною багато планів щодо реалізації спільних проєктів, зокрема щодо навчання ефективній роботі з інвесторами; продовження співпраці  Вроцлавського університету науки і техніки та Сумського державного університету; оздоровлення та реабілітації у Польщі дітей з України.