Нардеп Тетяна Скрипка допомогла обладнати навчальний кабінет невідкладної допомоги у школі№7

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує підтримувати сумських освітян та допомагає реалізовувати цікаві ініціативи, аби покращити навчання школярів і відкрити для них нові можливості. Зокрема, парламентарка долучилася до облаштування кабінету юних рятувальників у школі №7, де учні дізнаватимуться необхідну інформацію, як діяти у разі надзвичайних ситуацій і вчитимуться надавати першу допомогу. Завдяки нардепу оригінальний простір уже має зручні меблі, а також тренажер для відпрацювання навичок серцево-легеневої реабілітації.

«Яскраві фарби серед зими. Школа №7 у Сумах зустрічає учнів кольоровими стінами і сучасними локаціями. Тут по-справжньому затишно і неймовірно цікаво.

У школі завершується ремонт укриття, класи – оснащені, все зроблено якісно і радує око, є пункт незламності, де все продумано до дрібниць, а ще – новий кабінет юних рятувальників, який заслуговує окремої уваги.

Знання про першу домедичну допомогу – надважливі сьогодні, і я дякую керівництву школи за ініціативу, за надання можливості учням опанувати алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях.

Єдине чого не вистачало новому кабінету – парт, стільців і тренажеру для відпрацювання навичок серцево-легеневої реабілітації. Тепер цю проблему вирішено. Я завжди йду назустріч тим, хто є активним і небайдужим, і ціную освітян, які вміють створити цікавий навчальний простір для дітей.

Впевнена, що з новим тренажером, ви матимете більше можливостей для практики. Нехай ці навички ніколи не знадобляться, але завжди будуть з вами. Так переможемо!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп Тетяна Скрипка також допомогла облаштувати укриття у трьох сумських школах – №7, 17 та 18, завдяки чому більше дітей зможуть повернутися до повноцінного навчання і почуватимуться у безпеці. На ці потреби було спрямовано 6,6 млн грн.